ZUNO

Je skutečně jenom málo lidí, co by neznalo banku s názvem ZUNO. A to i proto, že za ní stojí známá společnost Raiffeisen. Tento bankovní dům samozřejmě nabízí kromě jiného i klasické bankovní účty, a to hned ve dvou variantách. Jednou z nich je běžný účet, zatímco druhou variantou je účet Plus. První možnost je bezplatná, zatímco ta druhá je spojena s nezbytným poplatkem za vedení, který činí 68 korun českých.

Co je zdarma a co je třeba platit?

U varianty s označením Plus máme výhodu v tom, že zdarma je skutečně vše, co běžně využíváme. A to třeba výběr z tuzemských i zahraničních bankomatů, realizace tuzemských platebních příkazů – pravidelných i jednorázových, stejně jako jsou zdarma i přijaté platby. Samozřejmostí je možnost bezplatného využívání jak internetového bankovnictví, tak i mobilní aplikace. K dispozici je též bezkontaktní platební karta, která má v ceně také pojistku.

Klasický účet poté nabídne také celou řadu bezplatných položek, pouze platební karty je třeba počítat s tím, že neobsahuje pojistku a mobilní aplikace neobsahuje extra služby. Co je zpoplatněno, to je výběr v tuzemsku – 28 Kč, stejně jako výběr v zahraničí – 80 Kč.

Jak je účet úročen?

Ať už to bude klasická nebo lepší verze účtu, v obou případech dnes ZUNO nabídne možnost poměrně vysokého úročení, a to bez nutnosti splnit jakékoliv podmínky. V rámci probíhajících promo akcí tak lze poměrně snadno dosáhnout i toho, že svůj vklad budeme úročit úrokem 1,5 procenta ročně, což je s ohledem na aktuální nabídku velmi dobrá hodnota.

Samotný účet je poté možné založit dvěma hlavními způsoby, a to buď prostřednictvím internetu a online komunikace, nebo pomocí kurýra, který vám na vaši adresu doručí smlouvu. V obou případech samozřejmě můžete zvolit konkrétní typ účtu, stejně jako je samozřejmostí to, že obě tyto možnosti založení jsou bezplatné.

Cena
zdarma
Pobočky
Internetbanking ano
Poboček 1
Jednorázový příkaz 0 Kč
Výběr z bankomatu 28 Kč
Převod v rámci banky 0 Kč
Poplatky
Úrok na účtu 1,5%
Platební karta VISA
Vedení účtu 0 Kč
Pravidelné platby 0 Kč
Výběr z bank. v cizině 80 Kč

TOPlist
TOPlist